A jeni për kuiz? - Pak matematikë

Sweetie

Anëtar i Respektuar
Titulli: A jeni për kuiz? - Pak matematikë

fd855z.jpg


Pra pergjigjja e sakte eshte: {1,2,3}
 

Ylli-1

Etnoshqiptar
Titulli: A jeni për kuiz? - Pak matematikë

Me duket qe e dhash une pakes me lart Sweetie
 

Sweetie

Anëtar i Respektuar
Titulli: A jeni për kuiz? - Pak matematikë

Pyetja e 13:

Figura që ka syprinën 1,2m² e shprehur në cm² do të jetë:


 • 12000

 • 1200

 • 120

 • 120000EMRIPIKET
Ylli11 Pikë
 

Ylli-1

Etnoshqiptar
Titulli: A jeni për kuiz? - Pak matematikë

Pyetja e 13:

Figura që ka syprinën 1,2m² e shprehur në cm² do të jetë:


 • 12000

 • 1200

 • 120

 • 120000
EMRIPIKET
Ylli11 Pikë

[*]120000.........
 

Sweetie

Anëtar i Respektuar
Titulli: A jeni për kuiz? - Pak matematikë

Jo nuk eshte 120000... te vazhdoj apo do e gjej kush?

Po pres :)
 

Ylli-1

Etnoshqiptar
Titulli: A jeni për kuiz? - Pak matematikë

Jo nuk eshte 120000... te vazhdoj apo do e gjej kush?

Po pres :)

Shtova nje 0 me shume 12.000
 

Sweetie

Anëtar i Respektuar
Titulli: A jeni për kuiz? - Pak matematikë

Pyetja e 14:

Perimetri i një drejtëkëndëshi me gjatësi të brinjëve a dhe b është:


 • 2ab

 • 2a + 2b

 • 2a + b

 • a + 2bEMRIPIKET
Ylli11 Pikë
 

Ylli-1

Etnoshqiptar
Titulli: A jeni për kuiz? - Pak matematikë

Pyetja e 14:

Perimetri i një drejtëkëndëshi me gjatësi të brinjëve a dhe b është:


 • 2ab


  [*]2a + 2b

 • 2a + b

 • a + 2bEMRIPIKET
Ylli11 Pikë
[*]2a + 2b


P.S. Pse spo me shton piket?
 

Sweetie

Anëtar i Respektuar
Titulli: A jeni për kuiz? - Pak matematikë

Pyetja e 15:

Vjosa procesoi 300 kërkesa për licence gjatë muajit Qershor. Gjatë muajit Korrik ajo procesoi 10% kërkesa për licencë më pak. Sa kërkesa për licencë procesoi ajo gjatë muajit korrik?


 • 220

 • 240

 • 270

 • 280EMRIPIKET
Ylli12 Pikë

@Ylli sepse nuk e gjete me te paren here :)
 

Ylli-1

Etnoshqiptar
Titulli: A jeni për kuiz? - Pak matematikë

Pyetja e 15:

Vjosa procesoi 300 kërkesa për licence gjatë muajit Qershor. Gjatë muajit Korrik ajo procesoi 10% kërkesa për licencë më pak. Sa kërkesa për licencë procesoi ajo gjatë muajit korrik?


 • 220

 • 240

 • 270

 • 280EMRIPIKET
Ylli12 Pikë

@Ylli sepse nuk e gjete me te paren here :)

[*]270 sepse 10% e 300-shit eshte 30 dhe 300-30=270


P.S. Eshte diskriminim hahhahhahaa
 

Sweetie

Anëtar i Respektuar
Titulli: A jeni për kuiz? - Pak matematikë

Pyetja e 16:

Nëse një objekt zhvendoset me 5 metra në sekondë, sa metra mund të zhvendoset objekti në 1 orë:


 • 300

 • 30

 • 320

 • 18000EMRIPIKET
Ylli13 Pikë
 

Sweetie

Anëtar i Respektuar
Titulli: A jeni për kuiz? - Pak matematikë

Pyetja e 17:

Zgjidhja e barazimit 2x+7=9 është:

 • 9

 • 7

 • 1

 • 2EMRIPIKET
Ylli13 Pikë
Endrra1 Pikë
 

Sweetie

Anëtar i Respektuar
Titulli: A jeni për kuiz? - Pak matematikë

Pyetja e 18:

اdo pasticier mund të bëjë 2 torta të mëdha ose 35 torta të vogla në një orë. Pasticeria është e hapur për 2 orë dhe nevojiten të bëhen për një feste 20 torta të mëdha dhe 700 të vogla. Sa pastiçierë nevojiten?


 • 19

 • 15

 • 20

 • 25EMRIPIKET
Ylli13 Pikë
Endrra1 Pikë
Al-011 Pikë


Al-01 nese parashtroj pyetje te renda s'do me pergjigjet asnje :p
 

Al-01

Anëtar i ri
Titulli: A jeni për kuiz? - Pak matematikë

155*4(te medhaja qe i bejn per 2 ore)=20

10*70(qe i ben njera per dy ore)=700
 
Redaktimi i fundit:

Sweetie

Anëtar i Respektuar
Titulli: A jeni për kuiz? - Pak matematikë

Pyetja e 19:

Cili nga numrat më poshtë është i barabarte me 25%?


 • 1/25

 • 1/4

 • 1/3

 • 1/2EMRIPIKET
Ylli13 Pikë
Al-012 Pikë
Endrra1 Pikë
 

Sweetie

Anëtar i Respektuar
Titulli: A jeni për kuiz? - Pak matematikë

Pyetja e 20 dhe e fundit:

Për dy vjet, im atë do të jetë saktësisht tre herë më i madh në moshë sesa jam unë tani. Im atë është 37 vjeç. Sa vjeç jam unë?


 • 12

 • 13

 • 14

 • 15EMRIPIKET
Ylli13 Pikë
Al-012 Pikë
Endrra2 Pikë
 
Titulli: A jeni për kuiz? - Pak matematikë

O sweet keto jane shum te lehta
Ke ndonje te veshtire?
 

Sweetie

Anëtar i Respektuar
Titulli: A jeni për kuiz? - Pak matematikë

Lover mos ma prish kuizin tani se edhe nje pyetje dhe mbarron,... si te dorezohen dhuratat fillojme pastaj me pyetje me te renda :D

Pergjigjen nuk e pash une :p
 

Ylli-1

Etnoshqiptar
Titulli: A jeni për kuiz? - Pak matematikë

Pyetja e 20 dhe e fundit:

Për dy vjet, im atë do të jetë saktësisht tre herë më i madh në moshë sesa jam unë tani. Im atë është 37 vjeç. Sa vjeç jam unë?


 • 12


  [*]13

 • 14

 • 15EMRIPIKET
Ylli13 Pikë
Al-012 Pikë
Endrra2 Pikë


[*]13...................
 

Sweetie

Anëtar i Respektuar
Titulli: A jeni për kuiz? - Pak matematikë

Ketu perfundojme edhe kuizin!

Fitues i cmimit te pare eshte Ylli... kjo eshte dhurata per ty:

5zob69.jpg

Fitues i cmimit te dyte dhe te trete eshte Endrra dhe Al-01... kjo eshte dhurata per ju:

mufuvr.jpgmufuvr.jpg


Ndersa kjo per ato qe morren pjese: pra per Kilen

2lubbba.jpg


EMRIPIKET
Ylli13 Pikë
Al-012 Pikë
Endrra2 Pikë


Faleminderit te gjitheve!

Mire u takofshim ne kuize te tjera :D
 

Ylli-1

Etnoshqiptar
Titulli: A jeni për kuiz? - Pak matematikë

Sa keq tamam fillova m e mesu matematiken...
 

Kila

VIP
Titulli: A jeni për kuiz? - Pak matematikë

Ketu perfundojme edhe kuizin!

Fitues i cmimit te pare eshte Ylli... kjo eshte dhurata per ty:

5zob69.jpg

Fitues i cmimit te dyte dhe te trete eshte Endrra dhe Al-01... kjo eshte dhurata per ju:

mufuvr.jpgmufuvr.jpg


Ndersa kjo per ato qe morren pjese: pra per Kilen

2lubbba.jpg


EMRIPIKET
Ylli13 Pikë
Al-012 Pikë
Endrra2 Pikë


Faleminderit te gjitheve!

Mire u takofshim ne kuize te tjera :D

Un sdhash asnje pergjigje te sakte po mora dhuraten me te bukurr :D:D
 

Soulmind

Soli/Soulmendja/Soul
Titulli: A jeni për kuiz? - Pak matematikë

Kush e gjen dot kete?????


IMG-20150309-WA0010.jpg
 

princesha

Warrior Princess
Titulli: A jeni për kuiz? - Pak matematikë

fshijeni kete postim mundesisht
 
Top