Abetarja e pare

Status
E mbyllur për postime të tjera.

Зngjεll

___________
Ne cfare viti ka dale Abetarja e pare ne gjuhen shqipe dhe nga kush ?
 

Зngjεll

___________
Titulli: Abetarja e pare

Bravo e sakte :)
 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top