adhka adhka sukdha sukdha gjilpera nuk eshpon

Analistja

Anëtar i ri
Na i shpjego pak per neve qe se kuptojme, cjane adhkat se sukdhat dhe po mundohemi te gjejme nje zgjidhje.:kercim::kercim:
 

Cyber_Spartacus

Homo Homini Lupus
Cfare jane adhkat dhe sukdhat
 

Analistja

Anëtar i ri
U beme dy qe skuptojme. Thashe mos jam e vetmja???
 

arushi

arushi
ejj adhkan jan nese keni par do nje grenat dore
kurshe sukdhat jan te daluar pak nga pjesa e trupit
te pjeses se grenates besoj qe e kuptoni tani
 

Analistja

Anëtar i ri
Se mos behet fjale per iriqin... Ishalla slashe name:dong::dong::kercim::kercim::confused::confused:
 

Iron_Leon

شيطان בעל זבוב
breshka me duket se eshte mo shoku
 

arushi

arushi
egjeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
je i papam lal sepse se ka gjet as nje sepse e kam then dhe me mar por kam pasur nikun marinari
 

D.

.
Staf në FV.AL
S/A By Kenzo
Ja e mesova e diçka.
 
Top