اfarë tregojnë për shëndetin e femrës thithkat e sheshta apo të “fshehura”

Trupi i femrës nuk është ai që “shitet” nëpër revista mode apo pasarela mode! Trupi i femrës ka qime, ka strije, ka celulit dhe çdo femër ka fatin të jetë unike.

Thithkat janë një ndër pjesët e trupit që mund të ndryshojnë nga njëra femër në tjetrën dhe askush nuk duhet të mendojë që nuk është normale vetëm se pamja e tyre mund të jetë ndryshe.

10 deri në 20% e femrave kanë thithka të sheshta apo të futura brenda.

Jeni shqetësuar më kot nëse keni menduar se këto të fundit janë rrezik për shëndetin tuaj. Temperaturat e ftohta apo ereksioni mund t’i nxjerrë në sipërfaqe këto thithka përkohësisht. Kjo gjendje jo vetëm që nuk tregon asgjë për shëndetin tuaj, por femrat mund të japin gjithashtu normalisht gji, vetëm se bebja do e ketë më të vështirë pirjen e qumështit.

Mënyra e vetme për t’i ndryshuar pamjen thithkave është kirurgjia plastike, por duke mos qenë të rrezikshme nuk keni asnjë pse arsye të ndërmerrni rrisqe të tilla, shkruan Living.
Tiranaobserver
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
S"me pelqejne cicat me maja te dala shume..:p :(
 
Top