Aftësitë e një Range Rover Sport

fshatari

Anetar
Vendosa që të publikojë këtë video pasi me të vërtetë më befasoi shumë kur e pash se si një makine Range Rover Sport, u ngjit dhe zbriti njëkohësisht në një teren shumë të vështirë. Thjesht e pabesueshme, shikoni videon.

[video=youtube;4U-yFmnu0sY]http://www.youtube.com/watch?v=4U-yFmnu0sY[/video]
 
Top