Agjencia e ‘çifteve të humbura’

Desa

Felix - Culpa
S’ke faj kur me rrefuzon @Amara_La_Negra e pastaj me refuzon edhe @D. N. Y. N. Ku thot te pranoj si lidhje shoqerore, ku me pranon ti mu si ne ish Admine qe ke qene me pozit te lart :D
O kokëqyp! Dashuritë e mëdha që zgjasin lindin si miqësi, fillimisht. Pra, po ta mbajti të lidhesh përjetësisht, urdhëro! ?
Përndryshe, mos më detyro të të refuzoj ?
 

Ragnar

Anëtar i ri
Staf në FV.AL
O kokëqyp! Dashuritë e mëdha që zgjasin lindin si miqësi, fillimisht. Pra, po ta mbajti të lidhesh përjetësisht, urdhëro! ?
Përndryshe, mos më detyro të të refuzoj ?
Me te dy durt te kofsha, se me kan bere si top, her te nje femer her te nje tjeter me shutojn :D
 

Desa

Felix - Culpa
Me te dy durt te kofsha, se me kan bere si top, her te nje femer her te nje tjeter me shutojn :D
Hmmm , ajo fjala ‘златна резерва’ tingëllon bukur kur e thua kështu si gjyna. ?
 

MrCool

Old School.
Secila qe ndihet e anashkaluar, e lene pas dore, e nenvleresuar apo qe ka nevoje per ngritje morali, le te shkruaje ne imbokes
 

Desa

Felix - Culpa
Tash cilat jane aspiratat tona dhe hapat e metutjesh gruja ime se na bashkoi fati :D
E lë në dorën tënde.
Por, qetësohu njëherë, mer frymë thellë, se nuk meren vendime të mëdhaja me gjak të nxehur ?
 

Legally_Sweet

Ain’t no sunshine when she’s gone
Staf në FV.AL
/shtrëngon fort krenarine dhe dinjitetin e saj dhe s’kërkon askënd! ?
 
Top