Aktualitet per shqiperine :

sire

Nje rreze dielli per ju e kapa sot .
U semur gjyshi me Covid dhe me pas vdiq :( Filluan familjaret te zihen me njeri tjeterin ,mua do me kete lene token thoshte xhaxhai i madh ,mua do me kete lene shtepine ne fshat thoshte xhaxhai tjeter , mua do mi ket lene te gjitha se une i kam sherbyer thoshte halla ...... Me ne fund vendosen te hapin testamentin dhe aty lexuan ......Po vijne zgjedhjet po kush do e marri qeverrine nese humbet Edi Rama ?
 
Top