AlbaGenius.org - Forumi i Dizajnerav Shqiptarë

viS

Antarë i ri
Albagenius


Ato qe i parashikojm.

1 - Nuk parashikojm te jemi nje komunitet i madh.
2 - E preferojom me shum Cilesin se sasin
3 - Te nxjerrim talent te ri te dizajnit.
4 - Te krijojm grupe te ndryshme rreth dizajnit.
5 - Albagenius ne te ardhmen do ta ket nje Studio Profesionale dhe stafi do te perzgjidhet nga Forumi qe esht hapur tani.

Vlersimi juaj ndaj Domainit : Albagenius.org dhe pikave te lartpermendura do te na ndimoj qe te hecim perpara.

Faqen e sundon Vbulletin me nje forum te integruar.
Rreth dizajnit nuk jam i knaqur aq shum jemi munduar te editojm por prap se prap jo.Por pres qe ne te ardhmen te krijoj nje ekip te vogel dhe ta krijojm nje dizajn nga 0.

Te gjith te interesuarit per Bashkpunim jan te mireseardhur. ( e kam fjalen ata qe deshirojn te jen pjes perberse e faqes Albagenius )

Sa i perket temave. Nuk di sjam ende i sigurt se a i kam perpiluar si duhet por jam munduar deri dikun.
Ne te ardhmen do te ket ndryshime dhe normal nese ka kerkesa do te shtohen tjera.


Sa i perket gjuhes: Pres mendimin tuaj se a duhet ta bejm ne shqip komplet apo esht mir ashtu.AlbaGenius - Forumi i Dizajnerëve Shqiptarë
AlbaGenius - Forumi i Dizajnerëve Shqiptarë
 
Top