Albanian Wizard | Blogu i studenteve shqiptare

Doja te lajmeroja per nje blog shqiptare te dedikuar IT, informatikes ne pergjithesi dhe elektronikes.
Albanian Wizard | Blogu i studenteve shqiptare Nje blog shume i veçant dhe nga te paret ne lloin e tyre krejt ne shqip.
Ne te do te gjenden shume informacione rreth IT, akritektures, programimit , sistemeve operative dhe siguris ne pergjithesi.
Mund te abonoheni tek RSS FEED per te qendruar te axhornuar me temat me te fundit.

U mirepresim
 
Top