Anglezet hapin klub ciklizmi me "pornostare"

Hera

Banned
Një klub çiklizmi britanik ka përfshirë disa nga yjet e filmave për të rritur, duke hequr dorë nga hierarkia dhe veprimet serioze të këtij klubi sportiv. “Porn Pedallers Cycling Club” (PPCC) është emri i klubit, që në të vërtetë ka dy vite që është krijuar por Federata e اiklizmit të Britanisë së Madhe nuk iu ka dhënë atyre të drejtën që ky klub të njihet nga Unioni Ndërkombëtar i اiklizmit sepse emri dhe aktiviteti i tyre janë në kundërshtim me rregullat e përcaktuara për këtë sport.

Gjithsesi drejtuesit e PPCC kanë vendosur të ndjekin hapa të tjerë derisa të njihen si një klub ndërkombëtar çiklizmi dhe së fundi kanë kryer edhe një takim me fituesin e “Tour De France”, Geraint Thomas. Ndërkohë që kanë filluar të mbledhin edhe të ardhura për bamirësi për të ofruar shërbime në lidhje me HIV dhe shëndetin seksual.

Përpos qëllimit të tyre, këta njerëz të çmendur ja kanë dalë të pushtojnë të gjitha faqet e lajmeve në Britaninë e Madhe dhe në të gjithë botën.
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Nuk duhet lejuar.
Clidhje ka sporti me "pornografine"?!
Sdine cte bejne me njerzit per terheqje vemendje dhe bejne idiotesine e rradhes.Shume keq.
 
Top