Ankthi dhe depresioni ndikojne ne marrjen e vendimeve.

AnaVie

Undisputed woman
Staf në FV.AL
Nëse luftoni me ankthin ose depresionin, ndryshimi mund të jetë një sfidë. Por, sipas hulumtimit të ri nga Mbretëria e Bashkuar, Berkeley, çelësi për të marrë vendime të mira përballë tranzicioneve mund të qëndrojë në kujtimin e asaj që keni bërë mirë në të kaluarën sesa atë që keni bërë gabim. Ja se çfarë zbuloi ky studim dhe pse është domethënës (dhe potencialisht i dobishëm) për këdo që vuan nga ankthi dhe depresioni.


R. Psikologji
 

Delirium

No description ...
Nëse luftoni me ankthin ose depresionin, ndryshimi mund të jetë një sfidë. Por, sipas hulumtimit të ri nga Mbretëria e Bashkuar, Berkeley, çelësi për të marrë vendime të mira përballë tranzicioneve mund të qëndrojë në kujtimin e asaj që keni bërë mirë në të kaluarën sesa atë që keni bërë gabim. Ja se çfarë zbuloi ky studim dhe pse është domethënës (dhe potencialisht i dobishëm) për këdo që vuan nga ankthi dhe depresioni.
Ste ben mire psikollogjia ne kte ore 🤪
 

AnaVie

Undisputed woman
Staf në FV.AL
Kur je e shendetshme ne psikologji je edhe ne dashuri sepse truri dhe zemra kan shume lidhje me njera tjetren.
E ke ven re qe kur jemi nervoz lendojme?
Thémi gjera te paqena ? Dhe kur qetesohemi qartesohemi e mundohemi te rifitojme kohen e humbur .
😘😘
 
Top