Antaret e Ngjashem ne Forum

Guest

Antarë i Respektuar
S'di gje ?

Me kujtove nje shok qe e kisha ne FB.. I shkruante njeres ne Wall "te dua shume zemera ime" dhe ajo ja kthente pas nje minuti "edhe une te dua shume zemera ime" ??
Po me po boja si ai qe thot po pys per i shok ?
 
Top