Antaret e Ngjashem ne Forum

Bebw

✖ Once
Staf në FV.AL
Po une kinezisht nuk shkrujta lool
Thash po them, nese ta tregoj ke e kam fiksim, ti tani bene shaka me mu cdo here :D
Nuk ma thua se ke hall mos tallem une?!..Jo pz nuk tllem
 

Mennel

_/\__________________________.
Staf në FV.AL
Temen, se ju béren gaj dhe lezbike, thot gjinia kunder 😅
Pastaj ti me @MrCool qe keni ngjashmeri keni kjo ska diskutim, sa qe mendoja I ndroni pasw dhe se keni dal nga nje veze lool. Por ska rendsi kjo, eshte ber fenomen mo. 😹
 

Frank

Anëtarë i respektuar.
Temen, se ju béren gaj dhe lezbike, thot gjinia kunder 😅
Pastaj ti me @MrCool qe keni ngjashmeri keni kjo ska diskutim, sa qe mendoja I ndroni pasw dhe se keni dal nga nje veze lool. Por ska rendsi kjo, eshte ber fenomen mo. 😹
Eo mire se nuk u be nami.
 

MEe

.......
Temen, se ju béren gaj dhe lezbike, thot gjinia kunder 😅
Pastaj ti me @MrCool qe keni ngjashmeri keni kjo ska diskutim, sa qe mendoja I ndroni pasw dhe se keni dal nga nje veze lool. Por ska rendsi kjo, eshte ber fenomen mo. 😹
Une kuptoj keshtu:qe anetarit me siper duhet ti themi cilesi te vajzave dhe djemve ketu,pa percaktiar gjini
Por dihet qe ne flasim si duam ,e kemi kete te mire🤣🤣🤣🤣
 
Top