Antari i vitit 2020

Antari i vitit 2020!


  • Totali i votuesve
    62
  • Poll closed .

Grensi

Dhe vjen nje dite..
ne momentin qe te votova une...nuk kishte diskutim qe do ishe fituese..maj Ledia
 
Top