Arsye per te urryer fe'-te!?

Kelly

Antar Aktiv
Te gjitha! Pa perjashtim! Mua me duken me teper si parti politike!
Bile jane me keq akoma se partite politike!
Mund te ngrihen disa paralele ne fakt midis fe'-ve dhe politikes.

Njera nder arsyet qe urrej fe'-te, dhe te kuptohemi fe'-te si institucione, gje qe s'ka te beje me besimin vetiak ne nje fuqi te mbinatyrshme qe ia vendos emrin si mendon, Zot, Perendi, Allah, Buda etj etj... thjesht mbi fe'-te...
...Njera nder keto arsye baze, qe mesa duket eshte "formula justifikuese" per c'do te pabere qe bejne "ata" eshte Bej si them une dhe jo si bej une!Ju?! Keni arsye, te lidhura me aludime, fakte, pikepamje etj etj... per te cilat i urreni ose per ata me te moderuarit ... nuk i pelqeni?! :)Peace!

Feja ime eshte vetem Zoti
Asnje institucion smund te behet feja ime. Mekatet dhe lutjet e mia ja drejtoj qiellit tim.
 

Gjergj Kastrioti

Veritas Odium Parit
Feja ime eshte vetem Zoti
Asnje institucion smund te behet feja ime. Mekatet dhe lutjet e mia ja drejtoj qiellit tim.

Sssssssssssssssssuper! :) :ciaoo:
 
Top