Arti ne video!

Lauri

Anunnak
Arti eshte nje menyre e bukur per te shprehur sentimentet, nje menyre e te folurit pa hapur gojen. Pasqyron dhimbjen, trishtimin dhe gezimin. Na jep nje mesazhe qe duhet kuptuar nga detajet qe ka vetem me shikim

Bukruria eshte ne detaje.
 

Lauri

Anunnak
Krishti i veluar.
Giuseppe Sanmartino

 
Top