Atlete antimikrobike, me mijëra njerëz në listën e pritjes, dhe ja sa kushtojnë!

Atlete antimikrobike, me mijëra njerëz në listën e pritjes, dhe ja sa kushtojnë!​


1633262281615.png
Këto janë atlete Model 000 nga Atom, një markë për të cilën mund të keni dëgjuar nëse ndiqni llogarinë e famshme të Humans of New York në Instagram

Bashkëthemeluesja Sidra Qasim u shfaq në këtë faqe në fillim të vitit 2021, kur ajo ndau historinë e saj të ndërmarrësisë, në vend që të ndiqte rrugën tradicionale pakistaneze për martesë, transmeton Telegrafi.

Ky postim shkaktoi shitjen e atleteve Model 000 dhe formimin e një liste pritjeje shumë të gjatë.

Me një pamje minimaliste dhe një mori karakteristikash të zgjuara, atletet me të drejtë shiten shumë shpejt.
atoms-1-1569340684.jpg

Ato janë shumë të rehatshme dhe kanë një shtresë bakri antimikrobike që vret bakteret dhe viruset duke ruajtur bacilet dhe erën e këmbëve.

Lidhëset elastike ofrojnë një pamje klasike, duke ju lejuar t’i mbathni dhe zbathni lehtë – nuk ka nevojë t’i zgjidhni ose t’i lidhni.

Atletet kushtojnë prej 129-169 dollarë, që nuk është një çmim tepër i lartë për një stil projektuesi.
b.telegrafi
 
  • Më pëlqen
Reactions: NGU
Me një pamje minimaliste dhe një mori karakteristikash të zgjuara, atletet me të drejtë shiten shumë shpejt.
Duket se Telegrafi i përkthen këta artikuj me Google Translator.

Sa për atlete, tani për tani nuk më hyn në sy asnjë tjetër veç Nike Air.
Pjesa e poshtme dhe rehatia në ecje kanë më rëndësi se çdo gjë tjetër.
 
Top