Austria dhe Hungaria kanë publikuar formacionet zyrtare

MasteR

I'm offline
f_1465916367-8547721.png


Janë publikuar formacionet zyrtare të ndeshjes Austri – Hungari para takimit të tyre të parë në Euro 2016.
 
Top