Auto & Moto GP

Xhelozi

Staf në FV.AL
S/M
Edo lekun si mami dhe kjo. Jepi goces nja 10 cop 50 he shpirti motres
Ke hallin tan ti po he ?
Më jep 500-çen se i thash mamit që ato rruspiet rrinin mbrapsht dhe ishin byçlëvizur ?
Shiko do ti jap un veq kur t ikesh te shpija do tpyse mami he cbet si kalut nga ishit ... e ti do i thuash qe dolem gjiro hengrem patatina akullore e kshu gjerash genjeje dmth po mos inkallco qe tkam dhan lek se ti merr gjitha a mir ?
 

Bebw

🌞
Staf në FV.AL
S/M
Ke hallin tan ti po he ?

Shiko do ti jap un veq kur t ikesh te shpija do tpyse mami he cbet si kalut nga ishit ... e ti do i thuash qe dolem gjiro hengrem patatina akullore e kshu gjerash genjeje dmth po mos inkallco qe tkam dhan lek se ti merr gjitha a mir ?
Më jep një 50-çe që ta qep ?
 

Xhelozi

Staf në FV.AL
S/M
Faleminderit daja me trasta të mëdhaja ??
Ktu po qe ma prishe mendjen me ta
dhan ene 50çe tjeter ?
 
Top