Avionët më të çuditshëm në botë .

PiNkY

Anëtar i Nderuar
Prototipe të çuditshme të avionëve. Nga SHBA në Rusi, më lartë do të shihni disa nga avionët ushtarakë më të veçantë të prodhuar nga vitet '50 deri sot. /albeu.com/

76390.jpg


76391.jpg


76392.jpg


76393.jpg


76400.jpg


76394.jpg


76395.jpg


76403.jpg


76396.jpg


76397.jpg


76398.jpg


76399.jpg


76401.jpg


76402.jpg


76404.jpg


76405.jpg


76406.jpg


76407.jpg


76409.jpg


76408.jpg
 

LoSsT

VIP
Titulli: Avionët më të çuditshëm në botë .

Ku mi gje kto gjonat pikante..., po mire do ishte te kishe sjell dhe ndonje info per keto avionet, gjithesesi, thnx...
 
Top