Berber topash

Lauri

Anunnak
Një facsimile të mustaqeve 🙈 si lat poshtë 🙈
Besoj që femra e tij nuk e di ku ndodhet, në katin sipër apo poshtë në kantinë 🤪
Ps. Duhet të ketë edhe për femra patjetër :p
 

Amara_La_Negra

Antarë i Respektuar
E pash qepare o zot ai me rasta dhe masazh topesh ishin Perla.😂😂😂😂😂
Mos permend selfie qe bente berberi te reklamonte punen 😂😂😂😂😂😂😂
 
Top