Bernabeu do të ketë fushën lëvizëse edhe për sporte tjera (Video 3D)

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
1611882897144.png

Në sistemin 3D mund ta shikoni funksionimin e fushës së lëvizshme të Santiago Bernabéu.

Ajo që po punohet në dtadiumin “mitik” të gjigantit Real Madrid, është e jashtëzakonshme dhe e paparë deri më tani, andaj punimet po zgjasin kaq shumë deri në ndërtimin final që patashikohet të përfundoj diku gjatë muajve të verës përcjell Korneri.net
Fusha ku do të luhen ndeshjet e futbollit, pritet të jetë ‘shumëfunksional’ që do të lejonte mbajtjen e ngjarjeve të të gjitha llojeve (koncerte, tenis, basketboll, hokej e sporte të tjera, sepse fusha do të jetë lëvizëse dhe do të ndërtohet shumë shpejt për ngjarje të tjera sportive dhe jo vetëm.


/Korneri.net
 
Top