Betim kastrati

kastrati

Antarë i ri
uen quhem betim kastratikemi hapur nej forum te ri dhe kemi deshir qe ta visitosh ate

WWW.ALBAFORCE.ORG


po ashtu kerkojm dy moderator dhe aktiv mbi 60 postimekalosh bukur ne kete forumWWW.ALBAFORCE.ORG
 

Gjarperesha

Anëtar i Respektuar
Mireerdhe :)

faqet e tua personale jane keto/???
 

ThE.LanTy

Antarë i ri
Pershendetje :) !!!
ALBAFORCE.org per nje koh te SHKUR PERPARNOn dhe nje forum i medh shiqptar behet :) !!

Www.AlbaForce.oRg ështe krijuar me daten 06-08-2008 nga një grup të rinjesh qe shumica jan nga Republika e Kosoves!

AlbaForce Synon qe t'ju njoh me përparsitë qe i ka Kompjuteri dhe qe përmes aftësive tuaja kompjuterike të percatoni të ardhmen tënde!
Ne Deshirojmë të ju mësojm se si te mbroheni gjat perdorimit te kompjuterit tuaj dhe që me ne kompjuteri juaj të frymoj lirshem !

Historia E AlbaForces eshte e gjate!
AlbaForce u themelua ne qershor te vitit 2008 nga themeluesi Kryesor Taulant.A (ThE.LanTy ) pastaj ju bashkangjiten edhe antar tjer si
Brows3r,The.En3rgy,Matrix, Ossi-Geralija, Tony etj,
Ne filllim kishim nje host ilegal www.aehg-crew.ch mirpo duke par rezultatet e shkelqyeshme te forumit anaret rriteshin vazhdimisht
ku pas 2 muaj krijimi forumi jon numronte 400 antar dhe pam te arsyeshme ta transefrojm ne host legal dhe kshtu hasem ne mirkuptim
me Theranda.Net duke e bashkuar forumin ton me të, mirpo pas disa javesh lidhja u prish dhe mbetem pa host,duke ditur ecurin e mir te forumit
vendosem qe serish ta kthejm AEHG mirpo tash ne nje host tjeter dhe emer te ri ALBAFORCE.ORG

AlbaForce Ka nje Staff te begatshem te cilet punojne pa nderprere per ti plotësuar kerkesat e klienteve!

Webmasterat jan kta:

The.Lanty
Brows3r
Ardiano1
AlbaForce
The.En3rgy!


Me Respekt webmasterat e Albaforce.org


STATISTIKA :


Temat: 12,447, Postime: 35,974, Antarët: 1,996
I Urojmë mirëseardhjen anëtarit tonë më të ri, genti'X


Pra na vizitoni perseri ;)

ALBAFORCE veterm per ju 24h
 

ThE.LanTy

Antarë i ri
55

Pershendetje :) !!!
ALBAFORCE.org per nje koh te SHKUR PERPARNOn dhe nje forum i medh shiqptar behet :) !!

Www.AlbaForce.oRg ështe krijuar me daten 06-08-2008 nga një grup të rinjesh qe shumica jan nga Republika e Kosoves!

AlbaForce Synon qe t'ju njoh me përparsitë qe i ka Kompjuteri dhe qe përmes aftësive tuaja kompjuterike të percatoni të ardhmen tënde!
Ne Deshirojmë të ju mësojm se si te mbroheni gjat perdorimit te kompjuterit tuaj dhe që me ne kompjuteri juaj të frymoj lirshem !

Historia E AlbaForces eshte e gjate!
AlbaForce u themelua ne qershor te vitit 2008 nga themeluesi Kryesor Taulant.A (ThE.LanTy ) pastaj ju bashkangjiten edhe antar tjer si
Brows3r,The.En3rgy,Matrix, Ossi-Geralija, Tony etj,
Ne filllim kishim nje host ilegal www.aehg-crew.ch mirpo duke par rezultatet e shkelqyeshme te forumit anaret rriteshin vazhdimisht
ku pas 2 muaj krijimi forumi jon numronte 400 antar dhe pam te arsyeshme ta transefrojm ne host legal dhe kshtu hasem ne mirkuptim
me Theranda.Net duke e bashkuar forumin ton me të, mirpo pas disa javesh lidhja u prish dhe mbetem pa host,duke ditur ecurin e mir te forumit
vendosem qe serish ta kthejm AEHG mirpo tash ne nje host tjeter dhe emer te ri ALBAFORCE.ORG

AlbaForce Ka nje Staff te begatshem te cilet punojne pa nderprere per ti plotësuar kerkesat e klienteve!

Webmasterat jan kta:

The.Lanty
Brows3r
Ardiano1
AlbaForce
The.En3rgy!


Me Respekt webmasterat e Albaforce.org


STATISTIKA :


Temat: 12,447, Postime: 35,974, Antarët: 1,996
I Urojmë mirëseardhjen anëtarit tonë më të ri, genti'X


Pra na vizitoni perseri ;)

ALBAFORCE veterm per ju 24h
 
Top