Binjakët

dangerous

* * *
Romantik dhe të lirë, kështu janë njerëzit e shenjës së Binjakëve
Me ardhjen e qershorit ne arrijmë në zemrën e Binjakëve. Personalitete shumë të veçanta, shpesh në ekuilibër me karakteristikat e tyre komplekse, por tërheqëse. Ata janë njerëz, romantikë dhe të lirë!

Shenja e Binjakëve njihet për dualitetin, i cili i lejon ata që kanë lindur nën këtë yjësi të kenë gjithmonë dy këndvështrime të dallueshme. Sjellja e tyre është nga njëra anë e shënuar nga shoqërueshmëria dhe aftësi të mëdha komunikimi dhe nga ana tjetër nga aftësia për të ndryshuar në mënyrë të papritur. Janë njerëz të lindur për të qenë udhëheqës, por gjithashtu kanë nevojë për momente të mëdha dhe intensive të vetmisë.

Ajri është për shenjën e Binjakëve jo vetëm elementi që i shoqëron ato, por edhe një dimension i personalitetit të tyre. Pavarësisht se janë individë shumë të shoqërueshëm, ata nuk i besojnë shumë njerëzit. Nuk është e lehtë t’i shohësh ata të dashuruar, por kur kjo ndodh, ata transformojnë dhe zbulojnë aftësinë e tyre për të kuptuar dhe pranuar.

Për shkak se njerëzit Binjakë kanë një shqetësim themelor që i shoqëron në të gjitha aspektet e tyre të jetës. Ata nuk heqin dorë aspak nga dimensioni i tyre privat para botës, sikur të ishte një oaz në të cilën do të gjenden. Ashtu siç mbrojnë pavarësinë e tyre, ata që lindin nën këtë shenjë janë gjithashtu punëtorë të zotë për të luftuar fort për sukses. Prandaj, ata i urrejnë ata që përpiqen t’i ndalojnë dhe përpiqen të bllokojnë rrugën e tyre. Për këtë arsye, një marrëdhënie me shenjën e Binjakëve është një sfidë e vërtetë. Është diçka që luhatet midis momenteve të ndjeshmërisë ekstreme ndaj të tjerëve dhe atyre në të cilat duket se gjithçka venitet.


... nga Horoscope.
 

dangerous

* * *
Jane edhe hajdute e mashtruse.
Njoh njeren une qe edhe kokrren e ullirit ta vjedh,jo me gje tjeter.
Aq shume fantazojne e trillojne saqe mizen ta bejne ka.
Merruni me cdo lloj shenje,po seriozisht po i deshet te miren vetes rrini larg binjakve.

Ahahahhh

Ku je mi ku je se na thave syte e do të shtoj ke tema e ❤️ dhe ty.
 
Top