BitLet.org, nje shkarkues torrent-ash online.

lexoj

Antarë
achicarimg.php


Nqs shefi juaj ju kane ndaluar te perdorni ndonje klient torrenti, mos u merzisni. Ekziston (faktikisht ekzistojne disa ) nje shkarkues i shkelqyer torrent-ash qe funksionon online.

Mjafton te shkoni tek bitlet.org, me pas te vendosni URL-ne e torrentit (ose ta hapni ate nga kompjuteri juaj me opsionin “select local .torrent) dhe klikoni “Download torrent” dhe shkarkimi i torrentit tuaj do filloje ne cast.

Per te shkuar tek faqja: BitLet - the BitTorrent Applet
 
Top