Blej Host Me Ane Te Celularit

hostohu

Antarë i ri
Pershendetje Forumi Virtual

Keni dashur që të keni faqen tuaj mirëpo nuk keni pasur mundësi që të paguani online? At`her këtij problemi i erdhi fundi. Kohëve të fundit Hostohu shpk ka arritur marrëveshje bashkpunimi me Ipko dhe Fev dhe ofron për her të parë në botën e ueb kompanive shqipëtare pagesa me anë të SMS. Kjo mënyrë e të paguarit është më e sigurt dhe shum e shpejtë, ngase ju nuk duhet që të veni në rrezik kartën tuaj te kreditit. Këtë shërbim nga Hostohu shpk mund ta shfrytëzojnë të gjithë personat që kanë një numër të këtyre operatoreve: Ipko, T-Mobile, Eagle Mobile, Vodafone, AMC dhe së shpejti shpresojmë që të pranojm pagesa edhe nga operatori mobil Vala.

Ne sa per fillim kemi ofruar vetëm dy paketa hostimi që janë të vlefshme për pages përmes celularit tuaj.

Ato janë:

H1 (1€) – Hosting me hapësir 5GB (5000mb) dhe Transfer mujor pa limit. Kurse parametrat tjera janë të palimituara.
H2 (2€) – Hosting me hapësir 10GB (10000mb) dhe Transfer mujor pa limit. Kurse parametrat tjera janë te palimituara.

Si funksionon mënyra e pagesës?

Mënyra e pagesës është fare e thjesht. Ju se pari duhet të vendosni se cilën nga paketat tona dëshironi që të porositni, paketën H1 apo H2.

Për paketën H1 (1€) pagesa bëhet në këtë mënyrë:
Në SMS shkruani: H1 EMRI, MBIEMRI DHE EMAIL ADRESA JUAJ dhe e dergoni në numrin 1111.

Për paketën H2 (2€) pagesa bëhet në këtë mënyrë:
Në SMS shkruani: H2 EMRI, MBIEMRI DHE EMAIL ADRESA JUAJ dhe e dërgoni në numrin 1555.

Në këto paketa nuk është i përfshier domaini.

Shpresojm që kjo ofertë të ju ndihmoj sado pak që edhe ju të keni ueb faqen tuaj dhe të jeni prezentë në “familjen” e madhe të botës së internetit.

Azhurimet mund ti beni qdo muaj per ta vazhduar hostin.

Me shumë http://hostohu.com/hostmobile.php
 
Top