bleni makine duke filluar me 10cente pagese

sheki

Anëtar i ri
te nderuar nese jeni te interesuar te bleni nje auto ju munde te bleni shume lire
per 20 dite kohe pagese
diten e pare duhet paguash 10 cent
diten e dyt 20 cent
diten e tret 40 cent
............................
e keshtu me radh per 20 dite duhet te paguani
duke e dyfishuar cmimin ta zem ne diten e katert
0.80cent te pesten 1.60 cent
kalkuloni dhe ne fund do merreni cmimin perfundimtar pas 20 diteve
 
Top