Boris Johnson premtoi amnisti për emigrantet në Britani, ja kush përfiton

-640-0-6060babd9cf8d.jpg

Kryeministri britanik Boris Johnson premtoi se shumë shpejt do të marrë një vendim për emigrantët që jetojnë në Britani, duke u shprehur se ka ardhur koha që të gjithë që jetojnë në mënyrë të paligjshme, pa dokumente, por që nuk kanë shkelur ligjin.

Idenë e amnistisë Johnson e ka mbështetur që në të kaluarën, si një politikan që njihet më liberal se shumë prej kolegëve të tij konservator për sa i përket emigracionit.

Përfitojnë personat që janë sjellë mirë, mos kenë rekorde kriminale, të kenë disa vite që jetojnë në Britani, mund të jetë 5-10 vite. Ajo që është e rëndësishme është si do ta provojnë ata që kanë jetuar ilegalisht në Britani që nuk kanë asnjë lloj dokumenti qe punojnë dhe jetojnë.

Kriteret do të jenë shumë të sakta, e dinë që njerëzit nuk kanë evidenca.Mund të jenë ata që u është reefuzuar azili ose ata që kanë aplikuar për leje qëndrimi me martesa.

/ingazetaa
 

Attachments

  • -640-0-6060babd9cf8d.jpg
    -640-0-6060babd9cf8d.jpg
    31.7 KB · Shikime: 0
  • -640-0-6060babd9cf8d.jpg
    -640-0-6060babd9cf8d.jpg
    31.7 KB · Shikime: 0
Kur e tha kte se ktu spo flitet gje
Pastaj Borisi tha £350mil per NHS pas brexitit po naaaaa 1% ja u rriti rrogat
 
Top