Bredhi i hotoves

Status
E mbyllur për postime të tjera.

sweetzzinna

Dum spiro, spero くる
Cfare siperfaqe ka parku"BREDHI I HOTOVES"? Dhe ku gjendet....
 

Зngjεll

___________
Titulli: Bredhi i hotoves

Ben pjese ne krahinen Malore-jugore, ndodhet ne zonen e Frasherit , 35 km nga qyteti i Permetit. Me nje siperfaqe 1200 hektare
 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top