Brenda mini-shtëpisë 25 mijë dollarëshe !

PiNkY

Anëtar i Nderuar
[video=youtube;fpA6-gSBTv8]http://www.youtube.com/watch?v=fpA6-gSBTv8[/video]

Një kompani kanadeze ka projektuar një mini-shtëpi e cila ka një dhomë gjumi, banjo dhe kuzhine dhe mund të dërgohet kudo në botë dhe të montohet brenda disa ditësh.

Dimensionet e saj janë 3 me 3 metra por brenda saj ka hapësirë të mjaftueshme për të jetuar. Ajo është e pajisur me panel solar e cila ju liron edhe nga rryma. Për ta patur një të tillë duhet të paguash 25 mijë dollarë. Në videon promovuese, presidenti "Nomad" Ian Kent shpjegon se mikro-shtëpia është një zgjidhje për problemin e strehimit të kushtueshëm. /albeu.com/

77343.jpg


77345.jpg


77347.jpg


77348.jpg


77352.jpg
 
Top