“Bujrum, çka ka qëllu”, kuzhina e kosovarit shijon në mes të Nju Jorkut

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
1611755617137.png

Kushdo që ka kaluar nga Kosova dhe ka provuar ushqimet tradicionale të vendit, nuk do ta harrojë shijen e posaçme që ofron kuzhina e saj.


Këtë shije nuk e harrojnë assesi as ata që kanë lindur dhe janë rritur në Kosovë, e që për arsye të shumta kanë emigruar jashtë vendit.

Duke mbajtur mend shijen dhe traditën e mikpritjes, Ramiz Kukaj nga Kosova ka hapur në mes të Nju Jorkut një restorant të quajtur “Tradita”, dhe shërben me konceptin e njohur kosovar – “bujrum, çka ka qëllu”.

Në menynë e kosovarit gjendet çdo lloj ushqimi tradicional, duke filluar nga mantiat dhe flia, e deri te qebapat, ajvari dhe turshitë. /MESAZHI/

g1.jpgg2.jpgg7.pngg3.jpgg6.jpgg7.jpgg4.jpgg5.jpg

//mesazhi

p.s.

Lajmi eshte i vjeter, por mpelqeu ideja :D
 

Arfenilla

Themelues i Forumit
Themelues
Shiko fotografinë 1773351

Kushdo që ka kaluar nga Kosova dhe ka provuar ushqimet tradicionale të vendit, nuk do ta harrojë shijen e posaçme që ofron kuzhina e saj.


Këtë shije nuk e harrojnë assesi as ata që kanë lindur dhe janë rritur në Kosovë, e që për arsye të shumta kanë emigruar jashtë vendit.

Duke mbajtur mend shijen dhe traditën e mikpritjes, Ramiz Kukaj nga Kosova ka hapur në mes të Nju Jorkut një restorant të quajtur “Tradita”, dhe shërben me konceptin e njohur kosovar – “bujrum, çka ka qëllu”.

Në menynë e kosovarit gjendet çdo lloj ushqimi tradicional, duke filluar nga mantiat dhe flia, e deri te qebapat, ajvari dhe turshitë. /MESAZHI/

g1.jpgg2.jpgg7.pngg3.jpgg6.jpgg7.jpgg4.jpgg5.jpg

//mesazhi

p.s.

Lajmi eshte i vjeter, por mpelqeu ideja :D
 

Attachments

 • g4.jpg
  g4.jpg
  96.8 KB · Shikime: 0
 • g5.jpg
  g5.jpg
  145.4 KB · Shikime: 0
 • g7.jpg
  g7.jpg
  100.8 KB · Shikime: 0
 • g6.jpg
  g6.jpg
  136.8 KB · Shikime: 0
 • g3.jpg
  g3.jpg
  101.7 KB · Shikime: 0
 • g1.jpg
  g1.jpg
  148.6 KB · Shikime: 0
 • g2.jpg
  g2.jpg
  129.4 KB · Shikime: 0
 • g7.png
  g7.png
  612.7 KB · Shikime: 0
 • g3.jpg
  g3.jpg
  101.7 KB · Shikime: 0
 • g6.jpg
  g6.jpg
  136.8 KB · Shikime: 0
 • g7.jpg
  g7.jpg
  100.8 KB · Shikime: 0
 • g4.jpg
  g4.jpg
  96.8 KB · Shikime: 0
 • g5.jpg
  g5.jpg
  145.4 KB · Shikime: 0
 • g2.jpg
  g2.jpg
  129.4 KB · Shikime: 0
 • g7.png
  g7.png
  612.7 KB · Shikime: 0
 • g1.jpg
  g1.jpg
  148.6 KB · Shikime: 0
Top