Burrat e martum kerkojne vajza gjys te virgjera....????✌️✌️✌️

Drejtori

Karikaturistikarikaturonnjekarikaturkarakteristike

Vajza

Kupa me kapak, kupa pa kapak.
Staf në FV.AL
Vajzat beqare kerkojn burra te Martuar :p
Me mire do ishte kshu titulli lol
 

Drejtori

Karikaturistikarikaturonnjekarikaturkarakteristike
Vajzat beqare kerkojn burra te Martuar :p
Me mire do ishte kshu titulli lol
Ti ik bej titullin tat me titujt e mi mos u kruj... lol lol
 

Mogli

Be good or be good at it
Dmth mua pranej me pelqejne grate te martume ngaqe sjane hic te virgjera dhe ngaqe jam beqar? :unsure::unsure:????
 
Top