Burri që mbajti beben në bark 9 muaj, bëhen prindër çifti më i veçantë në botë

-640-0-5f719aeb8861b.jpg

E mbani mend çiftin më të veçantë në botë? Danna Sultana dhe Esteban Landrau janë bërë prindër për herë të parë. Djali i tyre Ariel ka ardhur në jetë dhe çifti janë më të lumtur se kurrë.
-640-0-5f719acce6f28.jpg

Danna Sultana, e cila ka lindur mashkull dhe identifikohet femër është bërë shumë e famshme nga lidhja me me Esteban Landrau, i cili ka lindur femër, por e identifikon veten mashkull.
-640-0-5f719accc60d6.jpg

Çifti bëri bujë me fotot ku Esteban Landrau shfaqej me barkun shtatzënë.
-640-0-5f719acc09756.jpg

"Tti erdhe në jetën time për të më mësuar të dua pa kushte", shkroi Danna krah fotos ku shfaqej me të birin.
-640-0-5f719acd13201.jpg

Mediat lokale raportuan se çifti u bënë me fëmijë natyrshëm, pasi që të dy kanë organet e tyre natyrore.
-640-0-5f719acbb5fd2.jpg

-640-0-5f719acbde0f5.jpg

-640-0-5f719acd66c30.jpg

-640-0-5f719acc32bfc.jpg

-640-0-5f719acb90613.jpg

-640-0-5f719acb6a22b.jpg

-640-0-5f719acd35b6e.png


NGA SHQIPËRIA /OKE HËNË 28 SHTATOR 2020, 10:10
 
Une ta dhash pergjigjen me siper. Apo nuk e kuptove?

Me fal, por ti ke bere dy pyetje, qe perfunduan me pikepyetje ne fund. Pergjigjeja nuk perfundon me pikepyetje. Pastaj, pyetje drejtuar besimtareve musliman, e ke ne vendin e duhur, nenforumi fetar.
 
Po eshte nder shenjat e kijametit kjo, se s'dua ta bej temen fetare por, kur mashkulli imiton gruan dhe anasjelltas, ka thene Profeti Muhammed (Paqja qofte mbi te), prite qametin.

U prish dunjaja, shih cfare behet anembane. Pse valle ndegjon ndonje lajme te mire ? Edhe po ndegjove, habitesh, sepse e mira po zhduket.
Cfare beri perendia kur ne perandorine romane, ne greqine e lashte, ne culturat e tjera por edhe ne gjallesat e tjera mashkulli me mashkullin e femra me femran a njeriu me gjallesa a me te vdekur?


Apo po flinte gjume atehere?
Me fal, por ti ke bere dy pyetje, qe perfunduan me pikepyetje ne fund. Pergjigjeja nuk perfundon me pikepyetje. Pastaj, pyetje drejtuar besimtareve musliman, e ke ne vendin e duhur, nenforumi fetar.
Pergjigja jepet ne forma te ndryshme pavaresisht simbolit ne fund te fjalise. Pergjigja ime tregon kohen, vendin, aktin edhe perfundimin.


Kur tregon kohen. Dhe kemi mbishkrime mbi homoseksualet me mijra vite para lindes profetit muhamet. Dhe kemi shkrime dhe sot video mbas vdekjes muhametit. Pra sot jemi 1400 mbas vdekjes muhametit.

Ju thoni qe kjo lloj sjellje a anim seksual eshte nje nga shenjat e "kijametit". Pra kur i bie te jete kijameti kur kjo ka ekzistuar pergjate historise njerezimit? Dhe kjo eshte vetem per cfare eshte shkruar pa le sa raste ka pasur pa u shkruajtur gje. Perse nuk kishte kijamet atehere apo duhej te vinte profeti te na paralajmeronte?

Pra perderisa kjo eshte pjese e historise njerezimit por edhe gjallesa te tjerave atehere kjo dikton o zoti qenka qorr, o zoti eshte ne gjume, ose ska kijamet fare ;)

Kur permemd zotin atehere prit pergjigje edhe per zotin. Pavaresisht cfare beson ti a cdo tjeter kush ketu.
 
Pergjigja jepet ne forma te ndryshme pavaresisht simbolit ne fund te fjalise. Pergjigja ime tregon kohen, vendin, aktin edhe perfundimin.


Kur tregon kohen. Dhe kemi mbishkrime mbi homoseksualet me mijra vite para lindes profetit muhamet. Dhe kemi shkrime dhe sot video mbas vdekjes muhametit. Pra sot jemi 1400 mbas vdekjes muhametit.

Ju thoni qe kjo lloj sjellje a anim seksual eshte nje nga shenjat e "kijametit". Pra kur i bie te jete kijameti kur kjo ka ekzistuar pergjate historise njerezimit? Dhe kjo eshte vetem per cfare eshte shkruar pa le sa raste ka pasur pa u shkruajtur gje. Perse nuk kishte kijamet atehere apo duhej te vinte profeti te na paralajmeronte?

Pra perderisa kjo eshte pjese e historise njerezimit por edhe gjallesa te tjerave atehere kjo dikton o zoti qenka qorr, o zoti eshte ne gjume, ose ska kijamet fare ;)

Kur permemd zotin atehere prit pergjigje edhe per zotin. Pavaresisht cfare beson ti a cdo tjeter kush ketu.

Nuk eshte muhamet, por eshte Muhammed, pra, trego respekt per nje profet te fese Islame, po pate deshire te kesh nje debat te duhur.


Zoti sheh dhe ndegjon dhe eshte i Gjithedijshem, kjo sipas parimeve Islame. Fakti qe veset e keqija kane ekzisutar gjate historise se njerezimit, nuk e ben ta padobishme paralejmerin e Profetit Muhammed a.s. (Paqja e Allahut qofte mbi te), e as nuk e ben Zotin qe nuk sheh, sepse te jesh i verber, eshte cilesi e krijeses e kurrsesi e Krijuesit. Kjo vlen per besimtaret, ndersa per ata qe s'besojne ne Zot fare, mund ta quajne edhe te tille, sic e kane quajtur edhe me pare, nuk eshte dicka risi. Nese Profeti Muhammed a.s. ka paralejmeruar per nje gje te tille, kjo do te thote se do te ndodhe me te madhe para kataklizmes apo qametit. Dhe jemi deshmitar te gjithe. Ato cfare kane ndodhe para 100 viteve, sot ndodhin me shpesh, qe i bie bota po shkon drejt shkaterrimit, fundit te saj, sepse cdo gje qe eshte krijuar do te shkaterrohet, pervec Krijuesit qe eshte i pafillim dhe i pambarim (kjo sipas besimtareve perseri).
 
Pergjigja jepet ne forma te ndryshme pavaresisht simbolit ne fund te fjalise. Pergjigja ime tregon kohen, vendin, aktin edhe perfundimin.


Kur tregon kohen. Dhe kemi mbishkrime mbi homoseksualet me mijra vite para lindes profetit muhamet. Dhe kemi shkrime dhe sot video mbas vdekjes muhametit. Pra sot jemi 1400 mbas vdekjes muhametit.

Ju thoni qe kjo lloj sjellje a anim seksual eshte nje nga shenjat e "kijametit". Pra kur i bie te jete kijameti kur kjo ka ekzistuar pergjate historise njerezimit? Dhe kjo eshte vetem per cfare eshte shkruar pa le sa raste ka pasur pa u shkruajtur gje. Perse nuk kishte kijamet atehere apo duhej te vinte profeti te na paralajmeronte?

Pra perderisa kjo eshte pjese e historise njerezimit por edhe gjallesa te tjerave atehere kjo dikton o zoti qenka qorr, o zoti eshte ne gjume, ose ska kijamet fare ;)

Kur permemd zotin atehere prit pergjigje edhe per zotin. Pavaresisht cfare beson ti a cdo tjeter kush ketu.
Mos ke ngatru ilacet e tensionit !
 
Tybestakfurullah luj vendit!
@ZoteriaJuaj plzz stop me kto perkufizimet ndaj krijuesit
Besome se zoti, i cfare do lloji besimi qoft ai/ajo ska nevoj per ushtaret njerez ta mbrohin ate, ska nevoj per ushtare fesh si ne kohen e kryqezatave dhe mbi te gjitha ska nevoj per kohen e kryqezatave moderne te internetit.

Ti e perkufizon ndryshe, une ndryshe. Dikush aspak e dikush shume pak. Ceshtje e gjithesecilit. Por kur vjen puna per debat kur
Nuk eshte muhamet, por eshte Muhammed, pra, trego respekt per nje profet te fese Islame, po pate deshire te kesh nje debat te duhur.


Zoti sheh dhe ndegjon dhe eshte i Gjithedijshem, kjo sipas parimeve Islame. Fakti qe veset e keqija kane ekzisutar gjate historise se njerezimit, nuk e ben ta padobishme paralejmerin e Profetit Muhammed a.s. (Paqja e Allahut qofte mbi te), e as nuk e ben Zotin qe nuk sheh, sepse te jesh i verber, eshte cilesi e krijeses e kurrsesi e Krijuesit. Kjo vlen per besimtaret, ndersa per ata qe s'besojne ne Zot fare, mund ta quajne edhe te tille, sic e kane quajtur edhe me pare, nuk eshte dicka risi. Nese Profeti Muhammed a.s. ka paralejmeruar per nje gje te tille, kjo do te thote se do te ndodhe me te madhe para kataklizmes apo qametit. Dhe jemi deshmitar te gjithe. Ato cfare kane ndodhe para 100 viteve, sot ndodhin me shpesh, qe i bie bota po shkon drejt shkaterrimit, fundit te saj, sepse cdo gje qe eshte krijuar do te shkaterrohet, pervec Krijuesit qe eshte i pafillim dhe i pambarim (kjo sipas besimtareve perseri).
Ne Shqip eshte Muhamet/d. Besoj se e di kete apo jo?


Ti po diskuton me nje llogjike fetare dhe nje besimi te verber njekohesisht po permend nje date qameti x. Po njekohesisht po thua qe "cfare kane ndodhur para 100 viteve sot po ndodhin me shpesh qe i bie bota po shkon drejt shkaterrimit". Pra e kupton qe kur permend shkaterrimin/kijametin ne x kohe nuk perputhet me 100? Po ashtu nuk perputhet me kohezgjatjen e njerezimit me paralajmerin e muhamedit dhe keto 100 vitet e fundit. Nese muhamedi kur vdiq ishte 61 sa muhameda ka pas historia e njereizmit perpara dhe mbas vdekjes e lindjes tij? Ti jeton tani ne kete kohe dhe po gjykon cfare sheh ti tani, por te kishe lindur ne shekullin e 15th ne nje katund cdo dije ti cfare ndodhte ne bote? A cfare ka ditur muhameti mbi vendet e tjera? Bota atehere ishte e vogel por biseda mbi nje vend mund ti pershtatet vendeve e tjera.

Dhe arsyeja pse ti mund te krahasosh keto 100 e fundit eshte fale zhvillimit dhe perhapjes informimit. Pra pa informim e pa zhvillim do kuptoje ti keto shenjat e kijametit?
Besoj se e di qe historia e njerezimit eshte me ngritje e me ulje? Ke batice ke dhe zbatice, ke rritje/zhvillim ke dhe renie/shkaterrim. Lulezonte greqia e lashte po ashtu lulezonte pederastet dhe pedofilet sipas

Kijqmeti, shkaterrimi, a ne cfare do fjale te huaj ta zevendesosh kete fjale ndodh, ka ndodhur e ka per te ndodhur per gjate historire njerezimit. Lindja, shkaterrimi, ndryshim jane pjese e jetes, pjese e gjithesise, ska te bej aspak me nje fe, por me faktet e jetes ne kete gjithesi. Perandoria romake kishte lindje e ne fund shkaterrim, shuajtje, dhe gjate sundimit, rritjes, dhe tkurrjes se saj kishte perdhunime, vrasje, shkaterrime, rob lufte, homoseksualism, orgji, kishte plote te keqe e plote te mira te tjera. Po se homoseksualimi ishte pjese e asaj perandorie nga disa njerez nuk domethene qe ishte shenj e kijametit por dukuri e disa njerezve te fuqishem se njerezit e thjesht rralle futen ne histori.Po shkruaj nga celulari dhe ndoshta doli lemsh.
sidoqofte, kijameti po ndodh tani ne perendim e vende te tjera. jo sepse eshte shenj e zotit por me kohen normat e njerezimit pesojn ndryshime, qofte nga ndikimi te jashtme a te brendshme. Kur ne nje fjale te gjuhes Shqiptare e zevendesojm me nje te huaj ne po e shkaterrojm/ndryshojme gjuhen. Keshtu edhe me keta tani
 
Besome se zoti, i cfare do lloji besimi qoft ai/ajo ska nevoj per ushtaret njerez ta mbrohin ate, ska nevoj per ushtare fesh si ne kohen e kryqezatave dhe mbi te gjitha ska nevoj per kohen e kryqezatave moderne te internetit.

Ti e perkufizon ndryshe, une ndryshe. Dikush aspak e dikush shume pak. Ceshtje e gjithesecilit. Por kur vjen puna per debat kur

Ne Shqip eshte Muhamet/d. Besoj se e di kete apo jo?


Ti po diskuton me nje llogjike fetare dhe nje besimi te verber njekohesisht po permend nje date qameti x. Po njekohesisht po thua qe "cfare kane ndodhur para 100 viteve sot po ndodhin me shpesh qe i bie bota po shkon drejt shkaterrimit". Pra e kupton qe kur permend shkaterrimin/kijametin ne x kohe nuk perputhet me 100? Po ashtu nuk perputhet me kohezgjatjen e njerezimit me paralajmerin e muhamedit dhe keto 100 vitet e fundit. Nese muhamedi kur vdiq ishte 61 sa muhameda ka pas historia e njereizmit perpara dhe mbas vdekjes e lindjes tij? Ti jeton tani ne kete kohe dhe po gjykon cfare sheh ti tani, por te kishe lindur ne shekullin e 15th ne nje katund cdo dije ti cfare ndodhte ne bote? A cfare ka ditur muhameti mbi vendet e tjera? Bota atehere ishte e vogel por biseda mbi nje vend mund ti pershtatet vendeve e tjera.

Dhe arsyeja pse ti mund te krahasosh keto 100 e fundit eshte fale zhvillimit dhe perhapjes informimit. Pra pa informim e pa zhvillim do kuptoje ti keto shenjat e kijametit?
Besoj se e di qe historia e njerezimit eshte me ngritje e me ulje? Ke batice ke dhe zbatice, ke rritje/zhvillim ke dhe renie/shkaterrim. Lulezonte greqia e lashte po ashtu lulezonte pederastet dhe pedofilet sipas

Kijqmeti, shkaterrimi, a ne cfare do fjale te huaj ta zevendesosh kete fjale ndodh, ka ndodhur e ka per te ndodhur per gjate historire njerezimit. Lindja, shkaterrimi, ndryshim jane pjese e jetes, pjese e gjithesise, ska te bej aspak me nje fe, por me faktet e jetes ne kete gjithesi. Perandoria romake kishte lindje e ne fund shkaterrim, shuajtje, dhe gjate sundimit, rritjes, dhe tkurrjes se saj kishte perdhunime, vrasje, shkaterrime, rob lufte, homoseksualism, orgji, kishte plote te keqe e plote te mira te tjera. Po se homoseksualimi ishte pjese e asaj perandorie nga disa njerez nuk domethene qe ishte shenj e kijametit por dukuri e disa njerezve te fuqishem se njerezit e thjesht rralle futen ne histori.Po shkruaj nga celulari dhe ndoshta doli lemsh.
sidoqofte, kijameti po ndodh tani ne perendim e vende te tjera. jo sepse eshte shenj e zotit por me kohen normat e njerezimit pesojn ndryshime, qofte nga ndikimi te jashtme a te brendshme. Kur ne nje fjale te gjuhes Shqiptare e zevendesojm me nje te huaj ne po e shkaterrojm/ndryshojme gjuhen. Keshtu edhe me keta tani

Ne shqip shkruhen emrat e njerezve me te madhe, pastaj origjinal dhe ne te gjitha gjuhet e botes shkruhet MuhameD, me "D", jo "t", kete e shkruan ti si shenje jo respekti, nuk ka nevoje te shitesh ndryshe, sepse nga helikopteri verehesh.

Sa per shkaterrim te gjuhes, une mund te ti permendi tgjitha fjalet e huaja qe i ke perdore gjate shkrimit, qe i bie qe ti je shkaterrues, e mos nderro teme. Une te thash, nese do debat te mire, emrin e Profetit qe e duam dhe e respektojme, shenoje sic duhet ose te pershendes me nje ignore list, qe besoj se nuk con fare peshe as tek ti ;)
 
Ne shqip shkruhen emrat e njerezve me te madhe, pastaj origjinal dhe ne te gjitha gjuhet e botes shkruhet MuhameD, me "D", jo "t", kete e shkruan ti si shenje jo respekti, nuk ka nevoje te shitesh ndryshe, sepse nga helikopteri verehesh.

Sa per shkaterrim te gjuhes, une mund te ti permendi tgjitha fjalet e huaja qe i ke perdore gjate shkrimit, qe i bie qe ti je shkaterrues, e mos nderro teme. Une te thash, nese do debat te mire, emrin e Profetit qe e duam dhe e respektojme, shenoje sic duhet ose te pershendes me nje ignore list, qe besoj se nuk con fare peshe as tek ti ;)
Ne Shqip ke emer Muhamet e jo nje por me qindra.

Mos u kap te fjalet qe perdor une se nuk kap thelbin, ose ti nuk do ta kapesh fare ate.Aman se mos me ve ne listen e injorimit se eshte shenje kijameti or ti. Do vi fundi botes.
 
Ca thot ky oreee...

Zot u prish kjo dynja...
Mos na sprovo kaq rende !

e bukura Eshte qe kur sje dakort me kto animali nojhere ha të shara se -Pse i paragjykon.:p lool
Zot na ruaj se me me ndodh dicka e tille sdi si do reagoja...ok ne maredheniet Gay e Lesb qafen thefshin ama kur vjen puna me eduku nje femi ne nje ambient te tille 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
 
Ne Shqip ke emer Muhamet e jo nje por me qindra.

Mos u kap te fjalet qe perdor une se nuk kap thelbin, ose ti nuk do ta kapesh fare ate.Aman se mos me ve ne listen e injorimit se eshte shenje kijameti or ti. Do vi fundi botes.

Ne po flasim per nje Muhamed, leri ti ata ne shqip, se qenke mjeshter per t'u nxjerre e mos pranuar nje gabim.
 
Top