Cfarë bleve për herë të fundit?

Status
E mbyllur për postime të tjera.

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Tani live ,kte zogorin. :p
IMG_20201212_153008.jpg
 

Desa

“The truth can be a bad choice for a wise man”
Ca vitamina dhe minerale për flokë, thonj e lëkurë.
 

Desa

“The truth can be a bad choice for a wise man”
Këto por nuk guxoj t’i provoj 😁
0DD5E629-949E-4C5C-BD32-E6BEF00D17FA.jpeg
 

Desa

“The truth can be a bad choice for a wise man”
My fav one! Asnjehere se kam gjetur ne dyqan.....
As këtu nuk gjendet në shitoret e zakonshme apo detail. E gjeta në shitore en gros. 🤗
 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top