Çfare fitoi perendimi nga perzierja e gjinive

ÇFARË FITOI PERËNDIMI NGA PËRZIERJA E GJINIVE

Le të shikojmë së bashku se çfarë voli perëndimi nga përzierja meshkuj e femra nëpër institucione të ndryshme!
1. Në disa qytete amerikane përqindja e nxënëseve që kanë mbetur shtatzëna nga marrëdhëniet jashtëmartesore nëpër shkolla dhe universitete ka arritur 48%.

2. Ministrit të mbrojtjes në Amerikë i është dorëzuar një raport, që i tërheq vërejtjen nga rreziku i përzierjes së dy gjinive në forcat ushtarake amerikane.

3. Statistika e një viti na mëson se 120,000 foshnje janë lindur në formë jolegjitime nga vajza që nuk kanë më shumë se 20 vjet moshë dhe shumë prej tyre ishin studente në universitet.

4.Gratë suedeze dolën në një protestë të përgjithshme, duke protestuar kundër lejimit të lirive seksuale në Suedi. Aty morën pjesë 100,000 gra.

5. Gjykatësi amerikan Landes[1] mendon se 45% e nxënëseve e nëpërkëmbin nderin e tyre ende para se të mbarojnë shkollën.

6.Në një shkrim të botuar në revistën amerikane “Hedale Tribune” thuhet, se në një prej dhjetë familjeve në Amerikë ka inceste midis motër-vëlla dhe prind-fëmijë. Aty u theksua gjithashtu se ato janë nga familjet më të respektuara.

7. Në një shkrim të botuar në gazetën “Al Ahram” thuhet se në një anketë 76% e amerikanëve mendojnë se vendi po përballet me një rënie të madhe morale dhe shpirtërore.

8. Gazeta “Sharkul Eusat” përmend se një student amerikan Xhifots (19 vjeç) qëlloi me armë zjarri profesorin e tij Xhejms Bonxhini në klasën e një shkolle në “Santa Monika” në Kaliforni, ku ky i fundit ra i vdekur menjëherë. Më vonë policia njoftoi, se djaloshi kishte pasur lidhje dashurie me një studente, të cilën e kishte bërë për vete profesori i ndjerë.

9. Kryetari amerikan Kenedi pati theksuar, se e ardhmja e Amerikës është në rrezik, sepse rinia e saj është shkrirë, është e hutuar dhe e thelluar në epshe, nuk i njeh përgjegjësitë përkatëse dhe se në çdo shtatë të rinj që aplikojnë për rekrutim, gjashtë janë të papërshtatshëm, sepse shfrenimi i tyre ka ndikuar keq në gjendjen e tyre shëndetësore dhe shpirtërore.

10. Në vitin 1962 Gorbaçovi pati theksuar se e ardhmja e Rusisë është në rrezik dhe se rinia e Rusisë nuk beson në të ardhmen e saj, sepse është e hutuar pas epsheve.

11. Në një raport të policisë së shtetit në Providence thuhet se 66 studentë dhe studente kishin kaluar pushimin e fundjavës në Road Ilindo dhe asnjëri prej tyre nuk ishte kthyer në universitet, por të gjithë ishin burgosur, sepse ishin të dyshimtë dhe prej tyre kishte që konsumonin narkotikë.

12. Gazeta amerikane “Senaniry”, e cila shkruan për problemet e rinisë nën 20-vjeç ka publikuar: “Shoqëria muslimane është shoqëri e plotësuar dhe e shëndoshë. Është e udhës që ajo shoqëri t’i përmbahet traditave të saj, të cilat e përkufizojnë femrën dhe mashkullin brenda kufijve të së logjikshmes. Ato përkufizime janë të mira dhe të dobishme, prandaj këshillojmë t’i përmbaheni traditës dhe moralit tuaj, ndalojeni përzierjen e gjinive dhe përkufizojeni lirinë e gruas, madje kthejuni kohës së shamisë, sepse kjo është më e mirë se liria, shfrenimi dhe çmenduria e Evropës dhe e Amerikës. Shoqëria amerikane është kthyer në një shoqëri të ngatërruar dhe e mbushur plot me të gjitha format e pornografisë. Viktimat e përzierjes së gjinive dhe lirisë po mbushin burgjet, rrugët, baret dhe shtëpitë publike”.

13. Një revistë amerikane përmend se shkaqet që çojnë në përhapjen e shfrenimit janë tre faktorë djallëzorë: degradimi i nivelit te gratë në përgjithësi, që shfaqet në veshjet e tyre gjegjësisht në zhveshjen e tyre, pirja e duhanit dhe përzierja me meshkujt pa asnjë rregull dhe kufizim.

14. Përhapja e sëmundjeve shkatërruese. Në Enciklopedinë Britanike thuhet se çdo vit në spitalet shtetërore në Britani kurohen 200 mijë pacientë nga sifilizi dhe 160 mijë pacientë nga gonorreja. Kurse në Amerikë vdesin 30-40 mijë fëmijë nga sifilizi i trashëguar. Doktori francez Lirid thotë: “Në Francë vdesin 30 mijë njerëz nga sifilizi dhe sëmundjet e shumta që ai i shkakton për çdo vit. Kjo është sëmundja më e rrezikshme në Francë”.

15. Gazeta “Sharkul Eusat” përmend se 75% e bashkëshortëve në Evropë i tradhtojnë bashkëshortet e tyre, kurse nga ana e bashkëshorteve përqindja është më e vogël se aq. Në shumicën e rasteve gruaja e di, se burri e tradhton dhe anasjelltas, por prapë se prapë martesat e shumë prej tyre vazhdojnë formalisht, duke ecur me parimin: “Mos trego për mua, nuk tregoj për ty”.

16. Në librin “Lufta ideologjike” prof. Ali Xherishe, thotë: “Në Amerikë ndodhin çdo vit 4.5 milionë krime të rrezikshme; krim me vrasje në çdo 29 minuta, krim përdhunimi seksual në çdo 17 minuta, krim me grabitje mallrash në çdo 2 minuta, krim me vjedhje në çdo 17 sekonda…”.
Tërë këto që përmendëm është vetëm një pikë nga deti i shfrenimeve seksuale dhe morale, në të cilin po notojnë shoqëritë civile botërore, si një rezultat i dhimbshëm në kohën e prishjes dhe rendjes pas së kotës. Prandaj, myslimani duhet jetë i kujdesshëm, i zgjuar dhe syçelë përballë planeve të armiqve të fesë, duke pasur frikë nga dredhitë dhe rënia në kurthet e komploteve dhe planeve të tyre. Më poshtë po ju paraqes disa plane të tyre në vija të trasha:

a. Planet e çifutëve dhe masonëve:

Ata përvetësuan një nga idetë e Frojdit, i cili çdo sjellje të njeriut e komenton me fuqinë seksuale dhe me lirinë e pakufizuar të epshit dhe të kënaqësisë. Gjithashtu ata përvetësuan idetë socialiste të çifutit Karl Marks, i cili ua prishi shumë njerëzve besimin dhe moralin, si dhe bëri thirrje në shkatërrimin e feve dhe sulmoi besimin në një Zot. Ai ka thënë: “Alternativa është teatri, me teatër angazhojini nga besimi në zot”. Miratuan edhe idetë e Niçes, i cili minoi bazat e moralit dhe lejoi për njeriun të bëjë atë me çfarë kënaqet. Ata po punojnë ditë e natë, që morali të humbasë në çdo vend…

b. nga planet e kolonializmit dhe kryqëzatave:


Një nga kolonialistët më të mëdhenj ka thënë: “Gota dhe këngëtaret në shkatërrimin e muslimanëve ndikojnë më shumë se një mijë topa, zhytini pra në dashurinë ndaj të mirave materiale dhe epshit”. Një prift atëbotë pati thënë: “Në vendet e muslimanëve ju keni përgatitur një gjeneratë, që nuk njeh lidhjen me Zotin dhe kësisoj keni arritur atë çfarë deshi kolonializmi: një gjeneratë që nuk i interesojnë gjërat madhore, që dëshiron rehatinë dhe dembelinë, e gjithë ambicia e tyre në jetë bëhet për epsh, kur studion e bën për epsh, kur pasurohet e bën për epsh, kur arrin pozitat më të larta e bën për të kënaqur epshin e tij…”.

c. nga planet e komunistëve dhe ideologjive materialiste:

Prej fjalëve që kanë thënë komunistët në dokumentet sekrete të tyre, siç mësojmë nga libri “Islami dhe komunistët” i prof. Akadit janë: “Në shoqëritë fetare kemi arritur të përhapim atë me çfarë çrrënjosim fenë, duke filluar nga përrallat, teatrot, ligjëratat, gazetat, revistat dhe botimet që nxisin ateizmin dhe tallen me fenë dhe klerin, si dhe thërrasin vetëm në shkencë, duke e bërë atë si zotin triumfues”.

Nga këto fjalë bëhet e qartë se judaizmi, masoneria, kryqëzatat, misionarët, kolonializmi… ndihmojnë, mbështesin dhe bashkëveprojnë në prishjen e shoqërive fetare islame në veçanti, nëpërmjet alkoolit, seksit, kinematografisë, revistave, gazetave dhe nxitjes së skandaleve të pamoralshme. Rinia myslimane e ka për detyrë të jetë e kujdesshme përballë planeve që hartojnë komplotistët.

DR. MEHA MUNA XHUMA
 

Monique

With or Without u
Staf në FV.AL
aman keto titujt me caps lock...ulini nese i kopjoni te tilla
 
Top