Cfare ju ka bere me shume pershtypje sot?

jana80

Super Moderator
E keqja tek ne eshte se per ate peme mund te jene harxhuar miliona dhe eshte blere tek qindeshet.
Gjithkund njelloj ... ca me shume e ca me pak por te gjithe vjedhin e korruptohen
 

Desa

“The truth can be a bad choice for a wise man”
Mjegullat 🙄
Ku e marin gjithë atë durim të qëndrojnë pa lëvizur me ditë të tëra!
 

Moonlight

With or Without u
Staf në FV.AL
Qe fjeta nja 2 ore e me doli gjumi, e syri pishe sikur kam fjetur dhit ore
Apo nuk quhet pershtypje kjo?
 
  • Haha
Reactions: MEe

Legally_Sweet

Ain’t no sunshine when she’s gone
Staf në FV.AL
My baby 🥰 Direkt ne zemër!


 

Shej

Sirius
E pyetën Rumiun, mjeshtrin shpirtëror pers të shek. XIII:

- Çfarë është helmi? - Gjithçka përtej asaj që na nevojitet është helm. Mund të jetë pushtet, rehati, ushqim, ego, ambicie, frikë, zemërim... çfarëdo.

- Ç’ është frika? - Mospranimi i dyshimit. Nëse pranojmë pasigurinë, kthehet në guxim.

- Ç’ është zilia? - Mospranimi i lumturisë së tjetrit. Nëse e pranojmë, kthehet në frymëzim.

- Ç’ është zemërimi? - Mospranimi i asaj që është përtej kontrollit tonë. Nëse e pranojmë, bëhet tolerancë.

- Ç’ është urrejtja? - Mospranimi i njerëzve ashtu siç janë. Nëse i pranojmë pa kushte, atëherë, kjo kthehet në dashuri.

- Ç’ është pjekuria shpirtërore?
1. Është kur ndalojmë së përpjekuri për të ndryshuar të tjerët dhe kur përqendrohemi në ndryshimin e vetes.
2. Është kur ne i pranojmë njerëzit ashtu siç janë.
3. Është, kur ne kuptojmë se të gjithë janë të përshtatshëm, sipas perspektivës së tyre.
4. Është kur mësoni të thoni "lëreni të shkojë".
5. Është kur ju jeni në gjendje të mos keni "pritshmëri" në një marrëdhënie dhe jepni nga vetja për kënaqësinë e dhënies.
6. Kur kuptojmë se atë që bëjmë e bëjmë për paqen tonë.
7. Është kur ndalojmë së treguari botës sa të zgjuar jemi.
8. Është kur ndalojmë së kërkuari miratimin e të tjerëve.
9. Është kur ndalojmë së krahasuari me të tjerët.
10. Është kur ju jemi në paqe me vetveten.
11. Pjekuria shpirtërore është kur jemi në gjendje të dallojmë midis "nevojës" dhe "dëshirës" dhe jemi të aftë të çlirohemi nga kjo dëshirë... E fundit dhe më e rëndësishmja!
12. Pjekuria shpirtërore fitohet kur pushojmë së shtuari "lumturinë" gjërave materiale!
 

Hope

◕‿◕
Qe ska familje perfekte e ideale, secila ka te meta, probleme, halle sic dhe miresi, lumturi dhe gezime. Por ne qenjet "inteligjente" dhe egoiste shikojme e gjykojme vetem anen pozitive te te tjereve duke qajtur hallin pse jona ka vetem probleme...
 

Marakli^Krapit

Antarë i Respektuar
Si jan ba njerzit sot as me pershendet nuk pershendesin.
 

Drejtori

Karikaturistikarikaturonnjekarikaturkarakteristike
Ajo tema e xhindve me ka pershtypuruar shum fare. :p
 

Frank

Anëtarë i respektuar.
Si nuk kane çik cipe njerezit e sotshem jqj😡😡😡?!
Fundja njeriu per ate surrat jeton.😇
 

SpaceGirl

BimBumBam
Pershtypje?!

Dje hyri nje kliente e veshur me te zeza,takat 20 cm me maj. e parfumosur sikur me qen moooo
Dhe mthot mes klientve: brutta stronza non rispondi mai ai miei messaggi

🤣🤣🤣🤣🤣🤣
O sa kam qesh

Sot bon nje tjeter tentativ dhe direkt : shyqyr
Ty duhet me te kercenu se nuk merr vesh

🤣🤣🤣🤦🏻‍♀️


Ps:eshte kliente/rob i mir kur eshte me hen te mire lol
 
Top