Çfare ju ka bere te buzeqeshni sot?

SpaceGirl

BimBumBam
Kur dola nga shpia (per ne pun), duke kaluar te vizat e bardha, falenderova makinat qe ndaluan dhe pasi e kalova, fillova duke fol me veten rruges (skishte as hije robi verdall) duke than me ze te lart 'alleluia fillojme dit tjeter kake'.

A nuk del njoni qe njoh ne ate cast nga dera shpis dhe fillon duke qesh :" e dija qe ishe rend por ste kisha pa akoma duke fol me veten"
🤣🤣🤣🤣 🙈
Hajde per nje kafe tha por isha me vones 😑
 

Baboon

Relax
Kur dola nga shpia (per ne pun), duke kaluar te vizat e bardha, falenderova makinat qe ndaluan dhe pasi e kalova, fillova duke fol me veten rruges (skishte as hije robi verdall) duke than me ze te lart 'alleluia fillojme dit tjeter kake'.

A nuk del njoni qe njoh ne ate cast nga dera shpis dhe fillon duke qesh :" e dija qe ishe rend por ste kisha pa akoma duke fol me veten"
🤣🤣🤣🤣 🙈
Hajde per nje kafe tha por isha me vones 😑
Happiness is taking to yourself, and laughing at how wired you're 😁
 

Desa

“The truth can be a bad choice for a wise man”
Asgjë e veçantë. Jam e qeshur nga natyra lol
 

Mennel

_/\__________________________.
Staf në FV.AL
Shqiptaret e Maqedonis, kur flasin maqedonisht.. @Desa degjoje cik 😂
 

Bebw

✖ Once
Staf në FV.AL
licking bbc GIF by Top Gear
 

Desa

“The truth can be a bad choice for a wise man”
Vetem te fjalia fundit ku i thote per gjelizarin ...aty e hupa cik lool
Ca o ajo zhdraj e zhdruj lool
Gjilizaren de zdroj=rrëzoj, në kuptimin do e bëj për vete 🤣🤣
 
Top