Cfare mendimi keni per vajzat e forumit

CIBOX

Antar Aktiv
Relativisht këtë forum e kam aplikuar nga viti 2010 dhe kam njohur shumë anëtare me personalitete te ndryshme dhe shumë interesante sa i përket forumit. Një gjë më ka pëlqyer tek femrat në forume që kanë një pjekuri më të shpejtë se ne meshkujt dhe pa to forumet/çatet e cdo format tjetet do ishte pa vlerë.
 

Bebw

❌Once✖
Staf në FV.AL
Perla dhe pela ,unë jam ajo e para se për të dytën si përmbush kriteret ☻
 
Top