Çfarë nuk të pëlqen te unë?

Status
E mbyllur për postime të tjera.

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
Nuk mka msu frengjisht akoma :p
 

Adyy

Mentalist
S'më pëlqen pjesa ku shkruan Kupa me kapak, kupa pa kapak, se pastaj më ngulet në kokë dhe nuk e heq dot gjithë ditën...
 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top