Cfarë po beni ne keto momente?

Status
E mbyllur për postime të tjera.

Legally_Sweet

Ain’t no sunshine when she’s gone
Staf në FV.AL
Jam tu ndejt. Do vini te rrini edhe ju me mua? :p
 

dangerous

* * *
***

Lëri gjërat të thyhen, mos u sforco t’i mbash me zor.
Lëri njerëzit të zemërohen.
Lëri të të kritikojnë, reagimi i tyre nuk është problem i yti.
Lër që gjithçka të shembet; mos u shqetëso për atë që ndodh më pas.
Ku do të shkoj...? Çfarë do të bëj?
Askush nuk ka humbur ndonjëherë rrugës, askush nuk ka mbetur pa zgjidhje.
Ajo që është e destinuar të ikë, do të ikë gjithësesi.
Ajo që do të mbetet, do të mbetet!
Sforcimi i madh nuk është kurrë një shenjë e mirë; sforcimi i madh është shenjë e një konflikti me Universin.
Marrëdhëniet.
Puna.
Shtëpia.
Miqtë dhe dashuritë e mëdha.
Jepua gjithçka Tokës dhe Qiellit, ujit kur të mundesh, lutu dhe vallëzo, por më pas lëre atë që duhet të lulëzojë dhe lëri gjethet e thata të bien vetë.
Ajo që zhduket gjithmonë lë hapësirë për diçka të re: janë ligje universale.
Dhe kurrë mos mendoni se nuk ka asgjë të mirë më për ju, vetëm se duhet të mos mbani më me forcë atë që duhet të ikë.
Vetëm kur udhëtimi juaj të ketë mbaruar, atëherë mundësitë do të mbarojnë, por deri atëherë: Lëre që të të ndodhë!
@ Claudia Crispolti

***

Screenshot_20210318-232338_Facebook.jpg

***

... postova këtë që sapo e lexova .
 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top