Cfarë po beni ne keto momente?

Status
E mbyllur për postime të tjera.

Fiore

Anëtar i Nderuar
? pse sipas teje e hypa un aty?!
Jam mesuar... eshte 4 vj dhe kur ishte 2, e kapa mat kshu (kam qen duke la enet)
Aty ka qen infrakti im i dhjet sepse ka qen gjithmon i rrezikshem (un kam pas qen njesoj) .
Shiko fotografinë 1780286
Dhe unekshu e kam vajzen eshte e pa kontrolluar faree!
Gjate gjithe kohes po ra ne qetesi , jam e sigurt se po 'rregullon' dicka?
 

DeliriumMind

Antarë i Respektuar
Dhe unekshu e kam vajzen eshte e pa kontrolluar faree!
Gjate gjithe kohes po ra ne qetesi , jam e sigurt se po 'rregullon' dicka?

Pse nuk thu ti te hapim nje nenforum per prapsinat ???
Dje me erdhi ne banjo me pistoleten qe e kishte mbush me therrime fette biscottate dhe kur qellonte, dilnin gjith therrimet.
Doja me e vra ahhaahahah
Sa kisha pastru shtepine
 

Fiore

Anëtar i Nderuar
Pse nuk thu ti te hapim nje nenforum per prapsinat ???
Dje me erdhi ne banjo me pistoleten qe e kishte mbush me therrime fette biscottate dhe kur qellonte, dilnin gjith therrimet.
Doja me e vra ahhaahahah
Sa kisha pastru shtepine
Hahah hahah
Ne hapin syrtaret e banakut e hipin lajme enet???
 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top