Cfare portreti ndodhet ne 100 lekshin ?

Status
E mbyllur për postime të tjera.

BeniT

Donatorë
Cfare portreti ndodhet ne 100 lekshin prej hekuri .. ?

Ju uroj qe mos te keni 100 leksha neper xhapa , por vetem 5 mije leksha :p
 

alfonci

Veri investigatio
Titulli: Cfare portreti ndodhet ne 100 lekshin ?

Fan Sotir Noli
 

BeniT

Donatorë
Titulli: Cfare portreti ndodhet ne 100 lekshin ?

E kam fjalen per 100 lekshin e metalit dhe jo te letres ..
 

alfonci

Veri investigatio
Titulli: Cfare portreti ndodhet ne 100 lekshin ?

E kam fjalen per 100 lekshin e metalit dhe jo te letres ..

teuta nese nuk jam gabim
 

BeniT

Donatorë
Titulli: Cfare portreti ndodhet ne 100 lekshin ?

teuta nese nuk jam gabim

E sakte ..
PO pse re edhe ne Usa i ke marre me vete ti 100 lekshat :p
 

alfonci

Veri investigatio
Titulli: Cfare portreti ndodhet ne 100 lekshin ?

E sakte ..
PO pse re edhe ne Usa i ke marre me vete ti 100 lekshat :p

kam disa por vetem per shembull, me duhen sepse jam prezantime per shqiperine, jane nje demonstrim i mire.
 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top