Çfarë të krenon te vetja

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Respektim racional dhe te drejte, sipas standartit tim dhe jo te tjetrit.
Sepse tjetri nuk eshte ti.
Ndaj duhet ta kemi mire me veten ,perpara se sa me boten.
 

Bebw

✖ Once
Staf në FV.AL
Jo perfeksionizmi dhe natyrshmeria ne cdo veprim qe bej
 

Baboon

Relax
Që pi fanta 🤐
Edhe du shumë kto dyja sipër
Mo saktë tre
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Disa lloj principesh. :))
Por qe ti shpjegoj ,shpesh here eshte humbje kohe,sepse shume kush si kupton. :p
 
Top