Çfarë të krenon te vetja

DeliriumMind

Dje ishte dje, sot eshte sot.
Mes marmalates, gjej gjithmon dicka nga ku te rifilloj.
 

DeliriumMind

Dje ishte dje, sot eshte sot.
Po eshte heret me ja nis me
Marmallat , apo po shoqeron Eren ? 😄😘
🤣
E kam me endrrat
Se eren eshte nterezi... mka cu me zor qe ne pik te mjesit dhe un po gatuaj...
Po deshe me vone nje pjat, flit 😋
 
Top