Champions-Europa League 2021/2022

Në finalen e 25 majit në Tiranë priten të paktën 15 000 tifozë nga Holanda dhe 55 000 tifozë nga Italia.

Stadiumi ka 20 000 vënde. 6000 bileta janë blerë nga Shqiptarë. Në tregun e zi ka vajt 3000 euro një biletë.
Kudo behet kshu po he
 
Edi, e di. Thjesht për kuriozitet statistikash e solla.
Pritet të shpenzohen nga tifozët rreth 150 mln euro në këtë periudhë kohore, gjë pozitive kjo.
Nje qytet me stadium dhe aeroport quhet vend i zhvillum por problemi esht qe tek ne sikur e kan shun te theksum ket hajdutllikun e prandaj biem n sy shum 😁
 
Nje qytet me stadium dhe aeroport quhet vend i zhvillum por problemi esht qe tek ne sikur e kan shun te theksum ket hajdutllikun e prandaj biem n sy shum 😁

Pasi të përfundojë aeroporti i Vlorës besoj se do i këpusin ndonjë stadium me 40 000 vënde atje, pastaj bëhet super 😊
 
Pasi të përfundojë aeroporti i Vlorës besoj se do i këpusin ndonjë stadium me 40 000 vënde atje, pastaj bëhet super 😊
Po mir do ishte qe te ecte sa me shum drejt zhvillimit ama prap kur e mendon me vete " do vjedhin lek e nje gje t vogel do bejn"
 
Po mir do ishte qe te ecte sa me shum drejt zhvillimit ama prap kur e mendon me vete " do vjedhin lek e nje gje t vogel do bejn"

Të gjithë vjedhin këta, por për mua ka rëndësi që po bëjnë disa gjëra me infrastrukturën, urbanizimin, mbjellje pemësh e lulesh, promovim, etj... dhe si rrjedhojë turizmi po rritet, pastaj gjërat shkojnë zinxhir... Këtë 10 vjeçar nëse nuk do ketë ndonjë pandemi a luftë turizmi ka për t'u rritur shumë.
 
Të gjithë vjedhin këta, por për mua ka rëndësi që po bëjnë disa gjëra me infrastrukturën, urbanizimin, mbjellje pemësh e lulesh, promovim, etj... dhe si rrjedhojë turizmi po rritet, pastaj gjërat shkojnë zinxhir... Këtë 10 vjeçar nëse nuk do ketë ndonjë pandemi a luftë turizmi ka për t'u rritur shumë.
Pandemi e kshu te ktij tipi do bejn po he se kena hy n'ket valle tashi
 
Top