Chat Fv.al

BLackTiGer

Antar Aktiv
http://chat.fv.al u ndertua per arsye te kerkimit te vazhdueshem te bisedave dhe njohjeve online ne nje chat Shqiptar. Nuk eshte e thene se, bisedimi ne nje Chat Shqipetar nuk do te sjelle njohjen e nje shoku apo nje shoqeje te mire, ndoshta edhe me shume se kaq! Na vizitoni ne: http://chat.fv.al
 

Lauri

Anunnak
Vëndi i llafeve të pa fund. I të papunëve, e humbës kohë.
 

Lauri

Anunnak
Nuk krahasim. Absolutisht jo
 
  • Më pëlqen
Reactions: Ivy
Top