Chelsea-al - Vendi ku takohen fansat e Chelsit

lexoliber

Antarë i ri
Sot me daten 26.11.2011, hapet faqja zyrtare e atyre qe jane fansa te Chelsit! Stafi i chlesea-al.com, do te mundohet qe ne cdo moment te jene te gatshem, t'i lansojne lajmet me te reja te klubit, gjithashtu dhe do t'sjelle shume befasira e surpriza per vizitoret e faqes. Faqja chelsea-al, ka vetem nje qellim dhe ai qellim eshte qe t'i bashkoj te gjithe fansat e Chelsit ne nje vend, te diskutojne dhe te ndajne mendime te ndryshme rreth ekipit te tyre te zemres. Ne menduam se nje ekip i madh si Chelsi duhet te kete nje faqe ne gjuhen shqipe, ku mund te mblidhen fansat shqiptare te ketij ekipi, prandaj dhe e hapem me shpresen qe do t'kemi sukses dhe te jemi njera nder faqet me vizitoret (fansat) me te medhenje, pasi e dijme dhe jemi te sigurte qe Chelsi ka shume fansa ne territoret shqiptare.

Link: Vendi ku takohen fansat e Chelsit-Chelsea-al
 
Top