Chit Chat Ladies!

DeliriumMind

Antarë i Respektuar
Goca a skeni pytur veten ndonjehere pse duhet te harxhoni aq sh lek per lines apo tampona?
Keshtu desha te pyesja nese i perdorni kupat ju.
Po pertoj te ik te gjinekologu vetem per kete,sepse lexova se mund te jene edhe demtuese per pelvic floor.
Shiko fotografinë 1711795

Demtuese?!
Ku
Si
Pse
Lol
Jan super!
Duhet vetem cik praktik per ke nuk ka perdorur asnjehere tampax. Por eshte shum e thjesht... plus qe ne plazh apo pushine nuk ke frik se mos del fija e bardh e tampax.
Harroj qe jam me mestruacione ndonjehere ?
Tani ka dal dhe nje tjeter model qe mund te perdoresh gjat raportit seksual qe nuk te bezdis por nuk e kam testuar akoma kshu qe... kur ta blej, do ju them.
 
Top