Chit-Chat

Status
E mbyllur për postime të tjera.

Nicktjeter

Antarë i Respektuar
Përmbledhje mendimesh për antarët.

ne pergjithsi kam mendim te mire per antaret e forumit
ne vecanti jan disa qe i du fort kam kenaqesi kur komentoj me to. Sic ka dhe nga ato qe as me pelqejne e as i pelqej. Mundohem te mos bie 'pre, e provokimeve e kunjave te tyre. .ne fund fare me te miret sjemo por me te mire se ne ska 🤗
Po lexojme edhe me shkronja te vogla 😆
 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top