Çiftet e javes

Dua nje nuse 😂😂😂😂 ka cifte 😂😂
Oh sa mire bere qe erdhe, doja me ja thane ketyre por nuk dija si🤦‍♂️

O shkuesia e forumit.
Ka ardhe harbini, shpejt listen e re😝

PS-Dhe me mend ne koke kur te me ciftoni
 

Ivy

Fakte ska,veç interpretime.
Se jam mizerie moj 🤣🤣🤣 ke të bësh me forum mizeriesh 🤣🤣🤣
Prit se do të nis një këngë
Ja qishtu qishtu po u deklarove vetëm e Harbinit 🤣
Me vure ne dileme🤣🤣🤣
Po rei asnjanjese per momentin,por kjo sdo te thot se @Harbin do e harroj😝🤣
 

Ivy

Fakte ska,veç interpretime.
Mos i kujto këngë Shazamit 🤣🤣🤣
Të harron vet ai po hë 🤣🤣🤣 mua do më kesh cajc ku të vësh kokën e të qash me oii 🤣🤣🤣
Ja ta pyes dhe ate se ndoshta ma ofron dhe ai ate gjene😝🤣🤣
Pranon ti @Harbin qe nese une do dua te qaj te mbeshtetem mbi cicen tende???
Pergj o sot o kurre se sme gjen dot me me kete dashuri qe po me mbyt🤣🤣🤣
 
O shpirt,
O zemer,
O drite,
O femer,

O hene,
O inxhí,
O rreze,
O bukuri,

PS-Me ju femra e kam me ju, e shikoni cfare vargjesh me dalin e me burojne nga thellesia e shpirtit tim?
Keto vargje mund te ishin dedikuar ty, nese do ishe çiftuar me mua!
Mend per here tjeter😝
 
Top